Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan lehet videó játékot letölteni az oldalról?

Előszőr is nézz körül az oldalon, hogy milyen videó játékok vannak. Ha valamelyik kell a hozzászólásoknál írd le az email címed, és én elküldöm neked a játékokat.

Az egész ilyen egyszerű. A játékok nem torrentek, mert én utálom a torrenteket. A játékról pedig minden fontos dolgot leírok.

Ez ennyi is lenne! Sokat látogass az oldalra! Minden hétvégén frissül, néha hétköznap is!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kakima@citromail.hu

(Márk, 2014.07.07 14:59)

Szia a nővéremnek és nekem kéllenének 700 mb (megabite) alatti játékok olyanok mint a crash warth of cortex vagy lego star wars a lego star wars 1-et is kérném előre is kösz.Csak akkor ha meg tudod csinálni :) a crash megvan.

vonnakvali@gmail.com

(Vonnákné Nagy Valéria, 2012.12.16 07:08)

Szia! Nekem a Harry Potter és a titkok kamrája PS2 játék érdekel, csak még azt szeretném tudni, hogy akkor ezt úgy le lehet tölteni, h majd a PS2-n tudjon vele játszani a gyerek? Valamint kell hozzá valami különleges program? Várom válaszod.
Köszönettel:
Vali

Re: vonnakvali@gmail.com

(Victoria, 2013.04.30 15:47)

Szia! Bocsi, nagyon régen frissítettem és látogattam az oldalt :(
Ha még aktuális a játék keresés egy pillanat és leírom :D
Úgy csinálom, hogy a CD-n lévő dolgokat rámentem a gépre, tömörítem és feltöltöm internetre, majd elküldöm emailben a játékot. És akkor te letudod tölteni, miután letöltöd kibontod és rárakod egy CD-re. Ilyenkor működnie kéne, de mivel nem eredeti problémák is lehetnek. Én személy szerint kibróbáltam és nekem ment így is. Program nem kell hozzá, mivel nem torrent. Mindjárt feltöltöm internetre(hetente felkéne töltenem, ami órákba tellik, épp ezért nem lehet rögtön az oldalról leszedni). Ha már megszerezted a játékot, remélem jót játszott vele a gyereked :) Ha még nem akkor remélem jót fog! Ha mégis lenne valami baj(amit kötve hiszek) akkor elküldöm mégegyszer és remélem akkor már jó lesz! Még egyszer bocsi, hogy ilyen későn írok.
Üdvözlettel:
Victoria P.

Re: vonnakvali@gmail.com

(Victoria, 2013.04.30 17:01)

Szia! Most még mindig töltöm fel az internetre és küldöm... Átnéztem a kérdésed és a válaszom és rájöttem, hogy konkrétan a kérdésedre nem is válaszoltam. Szóval: Ha a gyereked berakja a CD-t(amire ráraktad, amit elküldtem) a PlayStadion2-be akkor el kéne indulnia, de lehetséges(nekem, mint írtam futott, de lehet rosszul küldöm el/nem igazán tudom, hogyan tudnám rosszul elküldeni, de valakivel előfordult, hogy valamit rosszul küldött el nekem, de utána még egyszer feltöltötte; elküldte és akkor jó volt nekem.../), hogy nem fog elindulni, bár az, hogy nem lesz jó maximum 0.0000001 % lehet, mert... khöm. Hogy tudok ennyit beszélni??? A lényeg az, hogy valószínűleg; a legesélyesebb esetben futni fog a ps2-n a CD, amire ráraktad azt, amit tömörítettem; elküldtem; letöltöttél; kibontottál. Ja, és, hogy már mindkét kérdésedre írjak választ: Semmiféle program nem kell ehhez.
Üdvözlettel:
Victoria P.